duminică, 13 aprilie 2014

Literatură cartofilă şi filatelică

23 octombrie 2010

Literatură cartofilă şi filatelică

    Istoria cartofiliei româneşti – Silviu N. Dragomir. Ca întotdeauna prompt, Daniel Marcu ne anunţă apariţia volumului Istoria cartofiliei romanesti, autor Silviu N.Dragomir. Volumul are 452 de pagini şi este tipărit în doar 210 exemplare. În articol găsiţi şi modul de achiziţie.
    Revista Filatelia nr.3-4. Nu tot atât de prompt vă anunţ şi eu apariţia numărului dublu 3-4 al revistei noastre, Filatelia. În acest an de graţie 2010 vom avea parte doar de numere duble, la 10 roni bucata. Este bine şi aşa, decât deloc. Pe situl Federaţiei Filatelice Române – FFR, tăcere. Apariţia revistei este cumva secretă? Dealtfel situl nu are decât informaţii perimate. Nu cred că îl mai întreţine cineva.
    O notă ne mai dă speranţe:
    Pentru paginile cu informaţia depăşită sau fără conţinut vă rog să aveţi răbdare până când siteul va fi pus la punct şi actualizat. Actualizarea nu depinde numai de webmaster. Până atunci, vă rog să acceptaţi scuzele mele. Webmaster.
    Până când siteul (???) se va actualiza, puteţi renunţa la el fără nici o remuşcare.
    Cuvântul sit, cu sensul de loc, localizare, este întrebuinţat în limba română încă din secolul XIX, îl puteţi consulta cu încredere pe Odobescu. Oricum îşi are orginea în latinescul situs şi nu vine de la site pentru mălai şi făină
    Agentura Cotoiu Şchiop ne informează
    Un foarte slab blogger, vrând să-şi perfecţioneze designul sitului, a umblat la contorul de vizitatori şi vrând să-l coloreze, a reuşit să-l pună pe zero, deci de la circa 2.100 de vizitatori din 19 ţări, la 0 vizitatori. Bravo Ionescule!
    Aşa nu mai merge. Bine că am înfiinţat Agentura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu