vineri, 11 aprilie 2014

Eseuri noi vechi

18 martie 2010

Eseuri noi vechi

Apar, apar noi eseuri ale timbrelor mai vechi, in special din perioada comunista. Explicatii ar putea fi mai multe. Niste oameni de bine, mai mult sau mai putin filatelisti le-ar fi dosit când au aparut si le-au cazut in mâna si acum când nu mai intreba nimeni prin vecini ce ai si de unde le-au scos pe piata alba, trebuie sa recunosc spre satisfactia colectionarilor. Se gasesc si pe ebay si pe okazii si la Club. Un Stalin fara dinti si cu margini laterete sta alaturi de niste sateliti in nuante nehotarite fara vinieta insa.
stalin
eseuri noi sateliti
Satelitii au mai fost semnalati, cred ca in Filatelia, dar de Marele Stalin Prietenul copiilor nu am mai auzit.
Ba a mai aparut si o stampila, caci nu pot sa-i zic supratipar MOSTRA pe o cucuvea. Nu stiu la ce se refera mostra, la cucuvea, care e pe cale de disparitie sau la timbru – pardon – marca. Si cine or fi fost beneficiarii?
mostra

Un comentariu

  1. Cred că la Cristina Popescu, cea care cântă prohodul mărcii poştale româneşti contemporane şi face de râs România pe toate meridianele lumii cu cerşafurile colorate în toate poziţiile.
    Sau poate pe cei care au devalizat Conservatorul poştal al României, unde mai cântă doar cucuveaua peste falsurile rămase pe post de originale sau originaluri, naiba mai ştie !?
    Oricum e groasă, vine sfârşitul lumii !Am văzut asta pe o coliţă nedantelată cu 13 dinţi în coadă.
    S-auzim numai zornăit de cătuşe pentru nemernicii car au pus România la pământ şi să le cânte MOSTRA.
    Comentariu by Sergiu Gabureac — 24 martie 2010 @ 15:24

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu