duminică, 13 aprilie 2014

Daniel Marcu – Emisiuni filatelice din Exilul Românesc 1953 – 1997

24 mai 2010

Daniel Marcu – Emisiuni filatelice din Exilul Românesc 1953 – 1997


Pe OKazii.ro se fac precomenzi pentru cartea lui Daniel Marcu – Emisiuni filatelice din Exilul Românesc 1953 – 1997. Citez: 

“Licitatia pentru acest anunt va fi considerata PRECOMANDA ferma pentru achizitionarea “Catalogului emisiunilor filatelice din Exilul Romanesc (1953-1997)”, autor Daniel Marcu. Licitand, va angajati sa achitati contravaloarea avansului de 100 lei in cont bancar, iar diferenta de 120 lei dupa primirea Catalogului, in luna august a acestui an. Taxele postale sunt suportate de catre autor.
Catalogul in format tiparit va aparea in luna august 2010, intr-un prim tiraj de 200 exemplare, editie limitata.
Catalogul are 400 de pagini, peste 500 de imagini si este tiparit full color, in format A4. Continut: emisiuni de vignete (Brazilia, Spania, Germania, Canada), plicuri prima zi, carnete filatelice de prezentare, carti postale maxime, carti postale ilustrate si semiilustrate, circulatii, plicuri filatelice, erori-varietati, eseuri. Toate acestea au atat cotatii separate de baza (preturi in Euro), cat si coeficienti de raritate pentru variantele cunoscute. Pretul final este 220 lei, cu un avans de 100 lei, urmand ca diferenta sa fie achitata ramburs la primirea Catalogului.”

Nu poate decât sa ma bucure aceasta aparitie, care poate in felul acesta va impinge inca putin FFR si celelalte organizatii competente sa le recunoasca drept marci ale tarii noastre, asa cum s-a intâmplat si in alte tari, Polonia, Bulgaria si sunt sigur ca si in altele. Aceste marci trebuie sa-si gaseasca locul in patrimoniul marcilor românesti deoarece reprezinta efortul sustinut al unor grupuri de patrioti care au gasit aceasta cale sa lupte pentru un regim democratic.

Daniel Marcu - Exil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu